(ozlerhaber.com haber merkezi -ADANA)
Adana Valiliği Basın Bürosu açıklamasında,
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Ceyhan İlçesi Mercimek Mahallesinde uyuşturucu madde kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; E.K. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı motosiklet fiziki takip sonucu kaçmaya çalışırken yakalanmıştır.
Jandarma ekiplerince; E.K. isimli şahsın kaçmaya çalışırken attığı pakette (50) gram kubar esrar maddesi ile üzerinde yapılan aramada (4) adet uyuşturucu hap, motorda bulunan M.G. isimli şahsın üzerinde ise (2) gram olmak üzere toplam (52) gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.
Ayrıca; E.K. isimli şahsın kullanmış olduğu motosikletin çalıntı olduğu tespit edilmiş olup, olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.
Açıklaması yapıldı